غلبه بر تشنگی در روزه‌داری بی‌توجهی در رابطه زناشویی آسیب روحی بیشتری به زنان وارد می‌کند | زخم کاری تدوین نظام‌نامه زن و خانواده با هدف ریل‌گذاری برای آینده حضور ۲ نماینده مشهدی در مسابقات لیگ ملی هندبال بانوان حضور ۳۲ تیم در مسابقات فوتسال و  والیبال بانوان چهارمین جشنواره ورزشی رمضان مشهد روایت مونا کرمی از ایفای نقش همسر یک طلبه در سریال مرهم ترویج آزادی‌های جنسی منطق استعماری غرب برای سوءاستفاده از زنان است جلوگیری از سندرم تخمدان در زنان دیابتی با مصرف رژیم غذایی سالم مشارکت پررنگ بانوان خراسان رضوی در برگزاری روضه‌های خانگی ماجرای نقاشی با گچ توسط یک بانوی معلم| وقتی مدرسه، محیط با نشاطی برای دانش‌آموزان می‌شود پخش برنامه «جشن فرشته‌ها» ویژه جشن‌ تکلیف دختران از شبکه پویا حضور رسمی زینب نصرالله در یک برنامه تلویزیونی ایرانی پایان مسابقات اتومبیل‌رانی کشور با قهرمانی بانوی مشهدی ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار خراسانی زیرپوشش بهزیستی روایت دردناک «رضوانه دباغ» از شکنجه شدن خود و مادرش در زندان ساواک آیا تدلیس در نکاح یکی از موارد فسخ نکاح است؟
سرخط خبرها
پادکست | بفرمایید روضه | مادر شهید، میراث دار روضه سیدالشهداست

پادکست | بفرمایید روضه | مادر شهید، میراث دار روضه سیدالشهداست

  • کد خبر: ۲۳۸۴۸۲
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
روضه‌های خانگی در محله‌های قدیمی و کوچه‌های کهنسال شهر، رونق بیشتری دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از این روضه‌های باصفا، که ده‌ها سال سابقه دارد، روبه‌روی چهار باغ در کوچه آب میرزا، برگزار می‌شود. خانه‌ای که مستمعین روضه‌اش قبل از ورود به کوچه، رو به گنبد و گلدسته‌های حرم، سلام می‌دهند و سپس پا به‌ کوچه می‌گذارند. ورودی خانه خانم نوابی -میزبان این روضه- یک حیاط قدیمی باصفاست که همچنان به همان سبک و سیاق گذشته، حوض آبی در میانه‌اش رخ نشان می‌دهد.

حوض آبی که قبل از ورود به مجلس، پیش چشم عزاداران حسینی، مرثیه آب و تشنگی می‌خواند.

حاج خانم نوابی هفتاد و چند ساله، میراث‌دار روضه قدیمی مادرش در این خانه است. مادر شهید بزرگوار دفاع مقدس که نذر شادی روح پسرش، برای علی اصغر امام حسین بین روضه شیر خیرات می‌کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.